Indie Recordings

Norwegian record label focusing on hard rock and metal

Customer service:
support@indierecordings.no

Display prices in:

Register account

Cart ( 0 NOK )

Your cart is empty
Powered by Tigernet

Det Nya Svarta Digipak

INDIE RECORDINGS Apr 07th 2017
CD

«Som alltid har vi hentet inspirasjon fra alt rundt oss, uten spesifikke tanker mot sjangere eller trender. Vi gikk mer eller mindre helt tilbake til musikkens begynnelse for å velge ut de skuddene som hadde forpestet seg ved musikkens morgen. Så avlet vi disse opp og så et nytt monster vokse til. Gjennom dette har vi klart å gjenfinne en følelse i musikk som for lengst var svunnet hen.» - Alfahanne

Da de svenske rockerne ALFAHANNE kom på banen i 2010 var de fast bestemte på å gjøre rock n roll farlig igjen. Ved å spille det bandet kaller "Alfapocalyptic Rock" – som blander Black Metal med Classic Rock, Punk, og god gammeldags Rock´n´Roll, har ALFAHANNE skapt sin egen musikkstil og høstet lovord fra både kritikere og fans. ALFAHANNE sin scenedebut var på Inferno Festivalen 2014, denne skulle sikre dem et høyt rennommé som live-act, og bandet har siden vært ettertraktet både på klubb- og festivalscener, og latt dem spille på bla. Blastfest, Tuska, Øya og Incineration. Gjennom sin stadig høye energi, utstråling, og samtidig tilbakelente og lekende interaksjon med fansen har bandet blitt publikumsvinnere både på og av scenen.

Etter to album er Eskilstuna's stolthet endelig tilbake. Igjen velger ALFAHANNE å utforske menneskehetens mørke og tøye sin musikalske rekkevidde. For bandet markere det nye albumet begynnelsen på en ny æra der ALFAHANNES tredje albumet vil bli stående i historien som et monster og befeste deres plass som ‘‘the new Black”.

Alfahanne spiller på by:Larm Black i år. Gjestevokaler på albumet fra blant andre Dolk (Kampfar), Sanrabb (Gehenna) og David Lindh (Yvonne and Broder Daniel).

Sporliste:
1. Satans verser
2. Stigmata
3. Avgrundsgravitation
4. Dödsmaskin
5. Klubb 27
6. Mitt mörker är mörkare än ditt
7. Även en hund har sin dag
8. Svarta får
9. Det nya svarta